Haken - Winnie the Pooh dekentje

Ik kon het weer niet laten naast alle projecten waar ik nog mee bezig ben toch weer aan iets nieuws te beginnen namelijk een Winnie the Pooh deken. Ik ben zoals sommige van jullie weten al heel lang vanalles van beertjes aan het verzamelen waaronder van Pooh. 
Hier alvast een foto van hoever het dekentje nu is.

Meer foto's en het patroon zie je als je verder leest
en de achterkant ziet er zo uitHet gebruikte patroon: 


5 opmerkingen:

 1. wat ben je een hele leuke, mooie deken aan het maken. ben zelf ook bezig met een deken maar heb er nog geen foto van. Ben je blog maar direct gaan volgen.
  als je zin en tijd hebt kun je ook eens bij mij komen kijken www.een-steekje-los.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je leuke reactie Maril, ben gelijk ook even bij jouw op je blog gaan kijken. maar jij kan er ook wat van hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke deken ben je aan het maken! Het is net waar ik al een tijdje naar op zoek ben om te maken voor een zwangere vriendin van mij, die gek is op Winnie the Pooh. Kun je mij zeggen waar je het patroon weg hebt? Groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ben begonnen met de deken van winnie the pooh. Ik haak met saskia van wibra. Maar nu komt het punt: van de donkergele heb ik bijna een volle bol. Ik dacht nog meer te hebben maar helaas. En het is natuurlijk niet meer verkrijgbaar. Mijn vraagje voor ik verder ga: zou ik genoeg hebben aan 1 bol donkergeel? Anders kan ik nu beter op zoek gaan naar een vervanger! Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. sorry voor mijn late reactie, ik heb echt geen idee meer hoeveel bollen ik exact gebruikt heb ik dacht de aller donkerste 1 en de middelste kleur 2 maar durf het niet zeker te zeggen.

   Verwijderen

Reacties / Berichten